Waldkorn brood

Ingrediënten:
300 gr Waldkorn meel
300 gr witte bloem
300 ml lauw water
11 gr droge gist

Bereiding:
Meng alle ingrediënten in de keukenmachine tot een mooi elastisch deeg. Haal het deeg uit de kom en laat het rijzen tot het verdubbeld. Sla het deeg kort door en vorm er een bol van of rol het uit tot een rechte lap, sla de zijkanten naar binnen en rol het deeg mooi strak op. Plaats het in de vorm en laat het nogmaals rijzen totdat het deeg zich heeft verdubbelt. Bak het brood in ca 35 minuten af in een voorverwarmde oven van 215°C (onder- en bovenwarmte).

Smakelijk.

Print Friendly, PDF & Email

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten