Wafels met griekse yoghurt

Ingredi├źnten voor ca 30 stuks:

950 gr gezeefde patisseriebloem
1 zakje bakpoeder
50 gr vanillepudding poeder (custard)
8 eieren
400 gr fijne suiker
8 zakjes vanillesuiker
400 gr Griekse yoghurt
400 gr echte boter (gesmolten)
50 ml melk

Wekwijze:

Meng de bloem met het bakpoeder, de vanillepuddingpoeder de suiker en 6 zakjes vanillesuiker. Klop het eiwit samen met het zevende zakje vanillesuiker tot er mooie stijve pieken ontstaan. Klop nu de eigelen samen met het achtste zakje vanillesuiker op tot een luchtige ruban. Voeg de Griekse yoghurt, de boter en de ruban bij de bloem en meng dit onder elkaar. Voeg de melk toe en meng verder. Spatel nu de eiwitten voorzichtig eronder.

Bakken zoals gewone wafels.

Smakelijk.

Print Friendly, PDF & Email

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten