Vier vierde cake

Ingrediënten:

Begin met het wegen van de eieren, bv 5 eieren = 228 gr, dan heb je ook 228 gr boter, suiker en zelfrijzend bakmeel nodig.

Werkwijze:

Klop de suiker samen met de boter tot een mooie witte crème. Voeg nu 1 voor 1 de eitjes toe. Als laatste voeg je het zelfrijzend bakmeel toe. Nog even heel kort door mixen en dan het beslag in de ingevette vorm schenken. Bakken de cake gaar in een voorverwarmde oven van 165°C in ca 60 minuutjes. Doe altijd de prikkertest. Cake na het bakken ontvormen en laten afkoelen op een taartrooster.

Smakelijk.

Print Friendly, PDF & Email

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten