Nieuwe recepten

De website is weer helemaal up to date. Alle recepten zijn netjes bijgewerkt en voor de mensen die het graag gemakkelijk hebben, heb ik hier alle nieuwe recepten op een rijtje gezet. Oh ja, je kunt ze meteen vanuit de website uitprinten dus ga snel aan de slag en daarna…..bakken maar šŸ˜€
Laat het smaken !!!

Bagels
Brookies
Cappuccino macarons
Eclairs met witte chocolade en frambozen
Frangipane taart met peren
Grieks pita broodje met gyros, frietjes en tzatziki
Hamburgerbroodjes met sesamzaadjes
Koekjes met chocolade dip
Latte machiato cupcakes met karamel
Macarons
Moffelkook
Peren cupcakes
Snelle tiramisu
Zachte yoghurt broodjes
Zelf mokka extract maken

Delen:
Facebook

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten