Aardbeiengelei op taartmaken

Een weekje of 2 geleden werd mijn blog en recept van de overheerlijke scones geplaatst op taart maken. Bij dit blog werd ook zelfgemaakte aardbeiengelei vermeld. Het recept hiervan vind je vanaf vandaag op taart maken dus klik snel verder naar de link en ga aan de slag. Er is niets zo heerlijk als vers gemaakte gelei, lekker op brood, scones maar ook heerlijk in de verwerking van taarten šŸ˜€

Laat het smaken !!

Verse Aardbeienconfituur – Makkelijkst klassiek recept dat ieder kan maken

Delen:
Facebook

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten