Jolanda’s Bakhuisje op Radio LRM

Ohh dit is leuk ! Om de 2 weken ben ik op de radio te beluisteren in het programma van LRM “De goede smaak” met presentator Johan Coolen. Het programma is te beluisteren van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Elke donderdag rond 10.30 uur is er even tijd voor een gast interview. Om de 2 weken ben ik dat en vertel ik je via de radio hoe je een bepaalde vlaai, taart of ander soort gebak maakt. Het recept wordt op de FaceBook pagina van LRM Official gepubliceerd en natuurlijk ook op mijn Facebook pagina.

De andere gast is Paul Van Dinter, De wijnhandelaar uit Rotem. Deze zaak staat zeer bekend om zijn wijnen en speciale dranken ! Elke week belicht Paul een horeca gelegenheid waar het heerlijk is om te vertoeven.

Luister dus zeker eens een keer mee en laat je verrassen met heerlijke recepten en gelegenheden waar het goed vertoeven is šŸ˜€

Hieronder kan je het interview herbeluisteren van donderdag 2 maart 2017, waar ik uitleg hoe je een heerlijke pudding kruimel vlaai kan maken. Het volgende interview staat op voor donderdag 16 maart 2017.

Deel 1:

Deel 2:

 

 

Delen:
Facebook

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten