Smurfentaart op Taartmaken.com

Ohhh, deze is zo heerlijk………….daar wilt iedereen wel een stukje van! Ik heb weer geprobeerd om mijn uiterste best te doen om een heerlijke vlaai op tafel te zetten. Deze keer is het een smurfenvlaai geworden. Een heerlijk abrikozenvlaai met latjes, slagroom en witte chocoladekrullen !

Honger gekregen ? Aan de bak dan………have fun en laat het smaken!

Lekker smullen van Smurfentaart – Belgische Klassieker

Delen:
Facebook

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten