Mijn Kerststronk staat op Taartmaken.com

Ja ja…………..daar is hij nog eens ! Mijn mooie en super lekkere kerststronk staat nu ook op taartmaken.com met super handige tips erbij om een perfecte crème au beurre te krijgen Volg de tips en je zult zien dat ook jij deze mooie kerststronk kunt maken voor de feestdagen !

Ik wens jullie in ieder geval een heel vrolijk kerstfeest. Geniet van het eten, de kadootjes en vooral van elkaar !!

Liefs, Jolanda

Kerststronk

Delen:
Facebook

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten