Omgekeerde appeltaart en Winactie kook- en bakboek

Ja ja…………hier is de actie dan waarmee je een geweldig leuk kook- of bakboek kan winnen 😀
Zoals jullie weten is er een kookboek en een bakboek uitgebracht door Recepten uit Limburg. Hierin staan heerlijke Limburgse gerechten en lekkere bakrecepten. Ik ben er heel trots op dat ik hieraan heb mogen meewerken, dat mijn recepten waardig zijn om in een kook- en bakboek te plaatsen. Dat is voor mij de kers op de taart. Juist omdat de boeken zo leuk zijn wil ik jullie laten meegenieten van deze actie !

likewinactie

In samenwerking met Ons kookboek en Taartmaken gaan we 3 leuke boeken verloten ! Wat moet je doen ? Like mijn FaceBook pagina Jolanda’s Bakhuisje, de FaceBook pagina Ons kookboek  en/of taartmaken.com.
Laat in een reactie de voorkeur naar het bak of kookboek achter en vertel ons waarom je dit graag zou willen winnen 🙂

Omgekeerde appeltaart Tarte Tatin Appel

De actie loopt tot zondag 27/11/2016 middernacht. De winnaars worden ‘ad random’ uitgekozen door WordPress of commentpicker en worden 28 november bekend gemaakt. Op deze manier heb je dan je prijs voor Sinterklaas en/of Kerstmis in huis 🙂

Niet gewonnen ? Niet getreurd ! Je kunt deze leuke boeken ook nog altijd bestellen via mijn FaceBook pagina of via de FaceBook pagina van Recepten uit Limburg !

 

Delen:
Facebook

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten