Jolanda wint wedstrijd “Heel Geleen Bakt”

heelgeleenbakt-jpgOp zaterdag 15 oktober stond het centrum van Geleen in het teken van ‘Heel Geleen Bakt’. Een door Centrummanagement Geleen georganiseerd evenement in een paviljoen op de Markt in Geleen.

Bakken is populairder dan ooit! Op deze dag stond alles in het teken van bakken en het ambacht van het bakken. Lokale bakkerijen uit Geleen lieten het ambacht zien zoals dit al jaren wordt uitgeoefend. Zo kon men met eigen ogen zien hoe brood, vlaai, nonnevotte en speculaas worden gemaakt en gebakken. Deelnemende ondernemers aan dit evenement zijn: Bakkerij Cardinaals, Bakkerij Cornelissen, Dukers, dé bakker, Bakkerij Eussen, Bakkerij Mestrom, Deleukstetaartenshop Geleen, Rousseau Chocolade Geleen en De Sókkerbekkerie.

Ook konden alle thuisbakkers deelnemen aan een heuse vlaai-bak-wedstrijd.
Aan deze wedstrijd heb ik deelgenomen met mijn Perentaart die door de vakjury werd uitgeroepen tot winnaar.

Ik heb ontzettend genoten van deze dag en wil graag via deze weg iedereen die heeft meegewerkt aan ‘Heel Geleen Bakt’ bedanken voor deze leuke ervaring.

Heb je zin om de Perentaart ook eens te bakken, klik dan op onderstaande link voor het recept.

RECEPT PERENTAART

Delen:
Facebook

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten