Mijn pudding kruimelvlaai staat op taartmaken.com

Zoals jullie weten schrijf ik elke 2 weken een lekker recept voor taartmaken.com en de FB pagina Ons kookboek. Vandaag is mijn pudding kruimelvlaai online gezet. Een heerlijk vlaai bestaande uit een rijk deeg en een lekkere banketbakkersroom met daar bovenop de heerlijke kruimels. In het artikel lees je ook nog hoe je zelf gemakkelijk vanille extract kunt maken, dus ga vooral eens kijken via onderstaande link en….. laat gerust eens een reactie achter šŸ™‚
Geniet nog lekker van de zon !!

Pudding Kruimelvlaai ♡ Knubbelkesvlaai ♡

 

Delen:
Facebook

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten