Overheerlijke tiramisutaart

Elke 2 weken maak ik een recept voor Taartmaken.com en dit recept wordt dan ook gedeeld op de FaceBook pagina van Ons Kookboek. Dit keer heb ik een overheerlijke tiramisutaart met een marmerspiegel gemaakt. Hiermee scoor je hoge ogen bij je tafelgasten als je dit serveert na een etentje met een lekkere espresso ! Wil je graag het recept van deze heerlijke taart ? Klik dan op de link hieronder en bak, proef en geniet !

Tiramisutaart

Delen:
Facebook

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten