Jolanda op de Facebook pagina van ONS KOOKBOEK

Vanaf nu ga je elke 2 weken exclusieve recepten vinden van mij op www.taartenmaken.com en op de Facebook pagina Ons kookboek. Mijn eerste recept is een heerlijke Moppenvlaai ! Deze heb ik zelf samengesteld omdat de taart erg gekend is in het Belgische Limburg maar je er helaas geen recepten van vindt. Neem eens een kijkje via de onderstaande link en…….laat het smaken !!

Lekkere Limburgse vlaai ❤ Moppenvlaai

Delen:
Facebook

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten