Impressie van de tweede bakworkshop

Gisteravond genoten van de tweede bakworkshop. We hebben een heerlijke rijstevlaai gemaakt en iedereen ging naar huis met hun vlaai en nog enkele leuke kadootjes die altijd van pas komen. Hieronder vind je enkele foto’s die een indruk geven van de avond. De bakvormen zijn deels gesponsord door www.orcacool.nl , bedankt Sylvia en Marc ! In de volgende workshop gaan we een St Honor├ę taart oftewel soezentaart maken. Heb je na het zien van de foto’s zin om eens deel te nemen ? Schrijf je dan snel in ­čÖé

Delen:
Facebook

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten