Interview bij LRM Radio in Maaseik

13497678_750872538387085_5183646228537988118_oDeze morgen hebben wij een leuk radio interview gehad bij de zender LRM Radio. Met wij bedoel ik Harold en Fion Gubbels en mijzelf. Het interview ging over het kookboek Recepten uit Limburg Deel 1 dat op 1 juli gaat uitkomen. In dit kookboek staan heerlijke ouderwetse recepten vermeld zoals bierpap en piepkespap maar ook het alom bekende zuurvlees en bakrecepten zoals de nostalgische greumelen mit puddingvlaai.

We hebben gezellig gebabbeld over het ontstaan van Recepten uit Limburg en de groei ervan. De vrijwilligers die meehelpen om deze site up to date te houden werden ook in het zonnetje gezet. Ook mijn Bakhuisje kwam aan bod en daarmee ook de link naar het volgende boek. Recepten uit Limburg Deel 2 het Bakboek dat in September gaat uitkomen.

Beide boeken worden al uitbundig besteld door onze Facebook Vrienden en we hopen van harte dat ze heel blij zullen zijn met beide boeken !

We waren allemaal dus heel blij dat LRM radio hier aandacht aan wilde besteden en hebben een geweldig en zeer gezellig gesprek met veel gelach beleefd in hartje Maaseik.

Bij deze dan ook bedankt aan presentator Johan Coolen voor de hartelijke ontvangst en wie weet, misschien tot een volgende keer !

Delen:
Facebook

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten