Bakworkshop op 10 juni 2016

slide2

Zin om in een leuk gezelschap te leren bakken ? Meld je dan nu aan voor deze leuke bakworkshop. Wat mag je van deze workshop verwachten ? We gaan een heerlijke chocomoussetaart met ganache maken. Onder begeleiding wordt alles stap voor stap uitgelegd. Na het bakken gaan we samen aan tafel en genieten van een kop koffie, thee of een ander drankje met een lekker stuk taart. Je ontvangt een leuke goodybag waarin je het recept en nog een leuke verrassing terug vind.

Deze workshop gaat door op 10 juni 2016 in het IMK, Rijksweg 168, 3650 Dilsen / Stokkem

Kosten voor deze workshop zijn 40 € per persoon.

Wat moet je zelf meenemen ? Een schort, een theedoek en een taartdoos.

Inschrijven is verplicht en kan via contact op de website. Na vooraf betaling is je inschrijving definitief !

Schrijf je nu snel in want de plaatsen zijn beperkt !

Tot binnenkort

Delen:
Facebook

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten