Diabetes en toch lekker eten

Onlangs kreeg ik de vraag of er ook recepten zijn voor diabetici.

Mensen met diabetes kunnen de nieuwe suikervervanger Zusto gebruiken. Deze is verkrijgbaar bij de Makro en waarschijnlijk ook al in supermarkten. Het product word op dezelfde wijze als suiker gebruikt. Bv 100gr suiker =100 gr Zusto. Je kunt het in koude en warme gerechten gebruiken en je kunt er zelfs mee karameliseren.

Klik hier om naar de website van Zusto te gaan

Hieronder zie je enkele filmpjes van mensen die Zusto gebruiken.

Delen:
Facebook

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten