Benodigheden:
500 Gram gesmolten boter
500 Gram suiker
500 Gram Zelfrijzend bakmeel
2 Pakjes vanille suiker
2 Pakjes vanillepudding ( poeder van Imperial )
6 Eidooiers
6 Eiwitten
1 Half kopje melk

Bereiding:
Smelt de boter. Men de eidooiers, suiker en vanillesuiker en laat dit mengsel goed mixen in de kitchenaid. Voeg de gesmolten boter toe. Meng de bloem en de vanillepudding goed onder elkaar en voeg het dan beetje voor beetje toe aan het beslag. Klop het eiwit stijf en spatel voorzichtig onder het beslag. Als het beslag te dik is voeg dan een beetje melk toe.
Bak de wafels ca 2 minuten in het wafelijzer. De wafels moeten goudbruin zijn en loslaten van de wafelplaten. Dan zijn ze gaar.

Smakelijk.

Print Friendly, PDF & Email

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten