Ingredi├źnten voor 30 koekjes:

140 gr zeer zachte roomboter
70 gr basterdsuiker
10 gr melk (eventueel wat extra als het deeg te vast is)
1 snuifje zout
180 gr patentbloem
200 gr gesmolten chocolade

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 150┬░C. Draai de boter luchtig in de keukenmachine. Voeg basterdsuiker, melk, zout en patentbloem toe en laat de keukenmachine nog even draaien. Schep het deeg in een spuitzak. Leg een stukje bakpapier op de bakplaat en spuit hierop de koekjes.

Bak af:

Bak de koekjes in ongeveer 20 minuten mooi goudbruin in de oven.
Als de koekjes afgekoeld zijn dip je ze voor de helft in de gesmolten chocolade en laat ze dan op een rooster uitharden.

Smakelijk.

Print Friendly, PDF & Email

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten