Ingredi├źnten:

210 gr eieren ( 4 stuks )
100 gr amandelmeel
150 gr bloem
210 gr donkere basterdsuiker
210 gr echte zachte boter
10 gr bakpoeder
4 gr speculaaskruiden
Snufje zout

Werkwijze:

Klop de eieren samen met de suiker en een snufje zout tot een luchtige ruban. Voeg beetje bij beetje de boter toe. Meng de bloem met het amandelmeel, bakpoeder en de speculaaskruiden. Voeg dit toe aan het beslag en klop stevig door.

Vet een cakeblik in en stort het beslag in de vorm. Bak af in ca 50 minuutjes in een voorverwarmde oven van 180┬░C. Doe altijd de prikkertest, een schone prikker is een gare cake.

Print Friendly, PDF & Email

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten