Benodigheden:
200 gr zachte echte boter
100 gram melkkaramel ( Dulce de leche )
100 gr kandijsuiker
4 eieren
200 gr bloem
4 gr bakpoeder
scheutje vanille extract
1 appel in heel kleine stukjes gesneden
Extra melkkaramel voor de afwerking
Mini tulband vormpjes

Werkwijze:
Verwarm de oven voor op 210°. Klop de zachte boter tot een créme. Voeg de suiker toe en meng de melkkaramel eronder. Voeg 1 voor 1 de eieren toe en klop door totdat de eieren volledig zijn opgenomen. Zeef de bloem samen met de bakpoeder boven de kom en mix verder.
Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijd de appel in zeer fijne stukjes en meng ze onder het deeg. Neem een ijsschep en schep in elk vormpje een lepel beslag. Bak de tulbandjes af in de oven op 210° ca 18 minuten.
Laat ze afkoelen.

Verwarm een beetje melkkaramel en schenk dit over de tulbandjes. Je kunt het eventueel nog verder afwerken met stukjes karamelfudge.

Smakelijk.

Print Friendly, PDF & Email

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten