Ingrediënten:

1 el citroenverbena als je er hebt, kan ook zonder hoor.
4 eieren
225 gram suiker
225 gram zeer zachte boter
275 gram zelfrijzend bakmeel
2 tl bakpoeder
4 el melk
De zeste van 2 citroenen ( biologisch en ongespoten ).

Voor de Drizzle topping :

Het sap van 2 citroenen
175 gram suiker

Klop de eieren en de suiker tot een schuimig beslag. Voeg de boter, het zelfrijzend bakmeel, de bakpoeder, de melk en de zeste toe en mix verder totdat je een glad beslag krijgt. Neem een bakvorm voor brownies en vet deze in. Bekleed de vorm nu met bakpapier en stort hierin het beslag. Bak de cake op 160 ° ongeveer 35 à 40 minuten.
Maak ondertussen de drizzle door het citroensap te mengen met de suiker.
Laat de cake na het bakken 10 minuten rusten. Neem het ciroensap en roer nog eens goed door. Neem een kwast en saus de cake hier goed mee in, vergeet de hoeken niet !
De cake is klaar om te serveren !

Smakelijk.

Print Friendly, PDF & Email

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten