Benodigheden:

Voor de ganache:
50 Slagroom
15 gr Honing
90 gr Melkchocolade
10 gr Zachte boter

Werkwijze Ganache:

kook de slagroom met de honing en giet dit op de stukjes chocolade. Roer goed door tot een gladde saus. Voeg de boter toe en roer door. Bewaar de ganache in de koelkast.

Benodigheden voor de brownies:

200 gr Zachte boter
200 gr Fondantchocolade
4 Eidooiers
200 gr Casonade suiker
100 gr Gezeefde bloem
4 Eiwitten
Eventueel noten naar keuze
1 Bakvorm van 20 bij 30 cm

Werkwijze Brownies:

Smelt de boter samen met de chocolade au bain marie of in de microgolf. Klop de eidooiers samen met de casonade suiker tot een luchtige massa en meng deze met de chocolade. Spatel de gezeefde bloem onder het beslag. Klop de eiwitten schuimig en meng deze onder het beslag. Vet de bakplaat in en doe hierin het beslag. Bak de brownies gaar in ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven van 175 °. Haal de koek uit de oven en laat afkoelen op een rooster. Snij de brownies uit de koek. Roer de ganache door en doe deze in een spuitzak. Zet op elke brownie een dopje ganache en steek er eventueel een noot in.

Smakelijk.

Print Friendly, PDF & Email

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten