Een biscuit samenstellen

BiscuitHeb jij dat ook wanneer je een biscuit in lagen zaagt dat je daarna de lagen nooit meer fatsoenlijk gestapeld kijgt ?
Hier is de oplossing ! Voordat je de lagen gaat zagen maak je eerst in de zijkant een kleine inkeping. Deze mag niet te groot zijn maar net zichtbaar. Haal er b.v. een klein driehoekje uit. Als je de lagen weer op elkaar gaat zetten zorg je dat de driehoekjes allen netjes boven elkaar komen te staan. Zo kun jeĀ alles weer passend en netjes op elkaar stapelen. Wanneer je de taart afwerkt met slagroom of fondant valt deze inkeping niet meer op en je taart ziet er prachtig en kaarsrecht uit.

Delen:
Facebook

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om de beste surfervaring mogelijkte maken voor u. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten